Infrezen in Fermacell

Wanneer een woning een houten ondervloer heeft, kan er niet met krimpnetten gewerkt worden. Op houten ondervloeren kunnen Fermacell platen geplaatst worden. Fermacell platen zijn geluidsisolerend en warmte-isolerend. Het plaatsen van Fermacell hebben wij niet in ons pakket zitten. U zult deze zelf moeten (laten) plaatsen.

Benieuwd hoe frezen in zijn werk gaat? Kijk dan even hier.

Voorwaarden voor het frezen in Fermacell

Voor het plaatsen van het Fermacell dient u er rekening mee te houden, dat deze verlijmd en vastgeschroefd moeten worden aan de houten ondervloer om verschuiven van de platen tijdens de freeswerkzaamheden te voorkomen. Ook moeten de platen minimaal 25mm dik zijn, exclusief eventuele isolerende onderkant. Als de platen dunner zijn, zullen wij deze door frezen. Met een speciale stofvrije freestechniek en schijf onder de freesmachine maken wij systematisch een slakken patroon waarin de vloerverwarming buizen komen.

Voordelen van infrezen in Fermacell

  • Geen aanpassingen nodig in bestaande dekvloer.
  • Kan in 1 dag gerealiseerd worden.
  • Fermacell is mogelijk op vrijwel alle soorten ondervloeren.
  • Snel opgewarmde vloer doordat de buizen vlak onder het oppervlakte liggen.
  • Fermacell platen zijn geluidsisolerend en warmte-isolerend.

Wij leveren vloerverwarming met een heldere all‑in prijs!

Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent. Alle kosten die nodig zijn om vloerverwarming te leveren en te installeren zijn verwerkt in het Floor-Heating All-in concept. Één prijs is één prijs geen verrassingen achteraf!

Enkele voorbeelden van infrezen in Fermacell

Hebben wij u interesse gewekt? Vraag een vrijblijvende offerte aan