Beste bezoeker

Floor-Heating is een vloerverwarmingsmontagebedrijf dat zich sinds 1995 gespecialiseerd heeft in het monteren van vloerverwarming voor de particulieren markt. Ons bedrijfspand (Puntweg 7) van +/- 1100 m² is gevestigd in Spijkenisse. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door een team enthousiaste medewerkers. Wij installeren vloerverwarming tegen scherpe prijzen.

Hoe gaan wij te werk

U vraagt middels de offertebutton een geheel vrijblijvende prijs/offerte aan. Wij geven u, hetzij telefonisch of per mail, een heldere en overzichtelijke ALL-IN prijs door. Zoals al eerder aangegeven werken wij ALL-IN, dus geen extra kosten, onze vloerverwarming wordt bedrijfsklaar opgeleverd en is direct klaar om betegeld te worden.

Één prijs is één prijs geen verrassingen achteraf!

floor-heating-call-center

Montage en levering door onze eigen medewerkers

De montage en levering van de vloerverwarming door onze eigen ervaren medewerkers. Dit heeft als voordeel dat wij de levering en installatie zelf beheren en de volledige controle hebben over het proces. Wij voorzien u van een a-merk vloerverwarming. Floor-Heating hanteert geen meerwerkprijzen. Ongeacht of bijvoorbeeld de verdeler een stuk van de ketel vandaan geplaatst dient te worden, bij Floor-Heating kan het, zonder extra kosten.

Uniek All-in concept

Binnen de vloerverwarming branche zijn er diverse bedrijven actief. Er zijn er slechts maar enkele welke al jarenlang een goede reputatie hebben opgebouwd. Floor-Heating is daar èèn van en tevens een all-in leverancier. Al sinds 1995 staat Floor-Heating garant voor kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming tegen lage prijzen.

*Extra service!

Na het in frezen worden de sleuven niet standaard dicht gesmeerd (zo werkt het bij alle vloerverwarmings bedrijven), zoals al eerder aan gegeven kunt u direct op onze vloerverwarming de tegels lijmen. Neemt u iets anders dan tegels dan moeten de sleuven wel dicht gesmeerd worden, bijvoorbeeld met laminaat, lamelparket, pvc vloer, grind, marmoleum enz. Ook als er gekozen word om de vloer te egaliseren dan moeten de sleuven eerst dicht gesmeerd worden. 

Niet inbegrepen in onze All-in-prijs!!

Het dicht smeren van de sleuven en- of het egaliseren na het infrezen. Dit is nodig wanneer u iets anders neemt dan tegels. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een extern bedrijf.
Prijzen zijn op aanvraag.

Niet inbegrepen in onze All-in-prijs!!

Na het installeren van krimpnetten moet er een afwerkvloer van circa 50 mm dik overheen gestort worden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een extern bedrijf.
P
rijzen zijn op aanvraag.

cv-/ gas-/ water-leidingen geraakt met infrezen in de vloer?

Floor-Heating verzorgt geheel kosteloos de reparatie!