Infrezen in dekvloeren

Infrezen in Fermacell

Krimpnetten

Compacte Regelunit

Onze hoogwaardige: “Ultra Compacte Slimme Regelunit” is voorzien van een Grundfos label A pomp. De Grundfos label A pomp is een betrouwbare en efficiënte circulatiepomp die streeft naar optimaal verwarmingscomfort met een minimale energieconsumptie en milieueffecten.

De regelunit is voorzien van:

  • Thermostaatknop
  • Energiezuinige circulatie pomp
  • Maximaal beveiliging voor het uitschakelen van pomp bij te hoge temperatuur
  • Groep afsluiters
  • Retour koppeling
  • Retourkraan
  • Watertemperatuurmeter
  • Onluchtingspunten

Energielabel

Zeer compacte unit

2 groepen (t/m 20 m²):
29 cm breed en 13 cm hoog
3 groepen (t/m 30 m²):

34 cm breed en 13 cm hoog

4 groepen (t/m 40 m²):

39 cm breed en 13 cm hoog

5 groepen (t/m 50 m²):

44 cm breed en 13 cm hoog

6 groepen (t/m 60 m²):

49 cm breed en 13 cm hoog

(Stadsverwarming units hebben iets afwijkende maten.)

Energiezuinige pomp

De Grundfospomp is een energiezuinige pomp die wordt gebruikt in onze regelunit. De pomp heeft een eenvoudige bediening en is voorzien van een LED-display waarmee de gebruiker de pomp kan instellen en de prestaties kan monitoren. Daarnaast beschikt de pomp over een automatische aanpassing van de prestaties op basis van de vraag, waardoor het energieverbruik zo laag mogelijk gehouden wordt.

Plaatsing

De verdeler wordt in overleg met u, op een voor u zo gunstig mogelijke plaats gemonteerd (indien technisch mogelijk) en word aangesloten op de bestaande cv-installatie vanaf dezelfde verdieping waar de vloerverwarming word gemonteerd. Dit geheel word getest, gevuld en bedrijfsklaar opgeleverd (excl. stopcontact). Montage in de meterkast is niet toegestaan.

Garantie

Na elke vloerverwarmings-installatie wordt er u een opleveringsformulier, garantiebewijs en een gebruiksaanwijzing (met storingsnummer) overhandigd.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Stil en zuinig

Onze hoogwaardige regelunit is van Nederlands fabricaat welke is opgericht in 1968. Deze fabrikant heeft meer als 40 jaar ervaring met dit product en heeft de regelunit voorzien van een Grundfos label A pomp.

Op de regelunit geldt een volledige garantie van 5 jaar.

Garantie

Op de door Floor-Heating gebruikte, Duits gefabriceerde, MIDI inverse PE‑RT / EVOH / PE‑RT 5‑meerlagenbuis met polyethyleen Conform Din 4726 met verhoogde temperatuur bestendigheid volgens Din 16833 geldt een fabrieks- garantie van 50 jaar waarvan de eerste 10 jaar met gevolgschade. Onze buis voldoet conform ISO 10508 klasse 4.
Tevens is onze buis geschikt voor elk stadsverwarming gebied. Maximale bedrijfstemperatuur 95 graden.

Opbouw 5-lagen buis

M

cv-/ gas-/ water-leidingen geraakt met infrezen in de vloer?

Floor-Heating verzorgt geheel kosteloos de reparatie!